Kyan

Ons Station
‘Alle kinderen moeten kunnen lezen’

In Hoofddorp opent Pebble TV begin september in haar hoofdkantoor een nieuw KinderzwerfboekStation. Hier kunnen ouders en kinderen een boek halen om thuis te lezen, of boeken brengen om ze te laten zwerven. Op deze manier wil Kinderzwerfboek alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen.

Pebble TV vindt het belangrijk dat alle kinderen in Hoofddorp en omgeving de mogelijkheid krijgen om te lezen en voorgelezen te worden. Daarom hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt om het KinderzwerfboekStation mogelijk te maken. Behalve dat er allerlei leuke en leerzame boeken te vinden zijn in het Station, staan er ook boeken met een speciale boodschap… Best spannend hé?

Ook meedoen? Kom langs en haal een tof boek om thuis te lezen. Of duik in je boekenkast en stuur boeken uit zwerven die een ander kind mag lezen. Hoe je dit kunt doen lees je op www.kinderzwerfboek.nl. Hier kun je ook de gratis zwerfstickers bestellen. De boeken kun je inleveren bij het KinderzwerfboekStation op de Wegalaan 44 in Hoofddorp. Je vindt het Station op de begane grond.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Wil je meer informatie? Dan kun je bellen met de redactie van Pebble TV: 023- 556 90 96


The Red Office: Wegalaan 44, 2132 JC Hoofddorp

sluiten