Kyan

Kinderzwerfboek

Zwerfboeken? Ja, dat lees je goed! Dat zijn boeken die zwerven van kind naar kind. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein, in een KinderzwerfboekStation of in het hoofdkantoor van Pebble TV! Je herkent ze aan de zwerfsticker op de kaft.Kinderzwerfboeken zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, geef je het boek weer door. 

Als je een zwerfboek vindt, kijk dan naar de sticker op de binnenkant van de kaft. Daar zie je een zwerfcode. Met deze code kun je de zwerftochten van de boeken volgen. Heb je een boek gevonden zonder zwerfcode, dan kun je deze aanvragen.

Staan er boeken in jouw boekenkast die je niet meer leest? Laat ze zwerven! Plak er een zwerfsticker op, vraag een zwerfcode aan en leg het boek ergens neer!

Er zijn meer dan 1700 KinderzwerfboekStations verspreid over heel Nederland. Iedere dag komt er wel een Station bij. Misschien is er één bij jou in de buurt. Klik hier voor de kaart met alle Stations!

sluiten