Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - februari 2016


Beste Pebble TV kijker,

We hebben deze maand weer heel veel leuke programma’s voor je! Naast de serie van de maand kun je vanaf 27 februari mee knutselen met het nieuwe programma van Poppetje Pippa, Knutsel een Frutsel. En vergeet op 14 februari niet te kijken naar de knusse afleveringen tijdens de Knuffel special, speciaal voor Valentijnsdag! 

Nieuw: Knutsel een Frutsel

In de voorjaarsvakantie gaan we knutselen met Poppetje Pippa! Knutselen jullie mee? Vanaf zaterdag 27 februari kun je iedere zaterdag om 16:00 uur kijken naar het nieuwste programma van Poppetje Pippa: Knutsel een Frutsel. Herhaling op zondagmiddag om 17:30 uur.

Knutsel mee met de goedlachse en soms wat ondeugende Poppetje Pippa. Poppetje Pippa maakt iedere zaterdagmiddag een nieuwe frutsel op haar eigen eigenzinnige manier. Vanaf zaterdag 20 februari kun je op de website zien welke knutsel spullen je voor de eerste aflevering nodig hebt.

Wil je thuis meeknutselen met Poppetje Pippa en het knutselpakket zelf vast bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@pebbletv.nl met vermelding “Knutsel een Frutsel”. We kunnen dit heuse knutsel pakket toesturen voor € 12,95 (exclusief verzendkosten).

Serie van de maand: de Snorkels

Kijk iedere dag naar de avonturen van de Snorkels om 7:00 uur en 13:00 uur bij Pebble TV!

Deze onderwaterwezentjes hebben allemaal een andere kleur en op hun hoofd een snorkel. Ze wonen in Snorkelland ergens op de zeebodem, in een wereld die heel veel lijkt op die van ons. Ga mee met Allstar en zijn vriendjes en beleef de spannendste avonturen. Hou je adem in!


Knuffel special

Speciaal voor Valentijnsdag kun je op zondag 14 februari vanaf 6:00 uur ’s ochtends de hele dag kijken naar knusse knuffel afleveringen tijdens de Knuffelspecial op Pebble TV.

Knuffel lekker mee met Boes, De Zusjes Mol, Star Street, Kikker & Vriendjes en nog véél meer.

Om 16:00 uur en 21:30 uur draait de film De Hond van Vlaanderen, een film over vriendschap en liefde.

De Hond van Vlaanderen

Het is de 19e eeuw. Nello woont bij zijn opa en kan heel goed tekenen. Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor jonge kunstenaars. Tegelijkertijd gaat de gezondheid van opa achteruit en er is een schuld bij de huisbaas. Kan Nello alle problemen de baas?


Maak deze maand kans op een te gek knutselpakket!

Deze maand maak je kans op een fantastisch knutselpakket, waarmee je allerlei leuke dieren zoals konijnen, olifanten en vlinders kunt maken. Altijd leuk voor een gezellige middag met vriendjes en vriendinnetjes, of wat dacht je er van om lekker mee te knutsel met Poppetje Pippa in het nieuwe programma Knutsel een frutsel. Wil jij kans maken op dit te gekke knutselpakket? Ga dan snel naar onze website en vul de prijsvraag in.


Spelletjes

Speel leuke schuifpuzzelspelletjes op de Pebble TV website. Alle stukjes liggen door elkaar. Kun jij ervoor zorgen dat de stukje weer op de goede plek komen te liggen om het plaatje weer compleet te maken? Klik hier om naar de Pebble TV spelletjes pagina te gaan!

‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’


Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten