Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - maart 2016


Beste Pebble TV kijker,

Deze maand en ook tijdens Pasen hoef je je niet te vervelen bij Pebble TV! Alle weekenden van maart kun je kijken naar leuke nieuwe knutselprogramma’s in Knutsel een Frutsel en eerste Paasdag kun je de hele dag genieten van de avonturen van Bassie en Adriaan. Tweede Paasdag kun je kijken naar Jan Jans en de kinderen en Mijn vriend Percy’s magische gymschoenen. Ook hebben we deze maand weer een leuke prijsactie en kun je genieten van allerlei leuke, grappige en spannende series en films bij Pebble TV.Pasen bij Pebble TV

Ga er met Pasen maar lekker voor zitten, want Eerste Paasdag kun je bij Pebble TV de hele dag ouderwets lachen en genieten van jouw favoriete acrobaat en clown tijdens de Bassie en Adriaan marathon!

Vanaf 08:30 uur kun je kijken naar Bassie en Adriaan en de reis vol verrassingen en vervolgens vanaf 18:30 uur alle afleveringen van Bassie en Adriaan en het geheim van de sleutel.

Op Tweede Paasdag kun je vanaf 16:00 uur kijken naar de special, Mijn vriend Percy’s magische gymschoenen en vanaf 18:30 uur naar Jan Jans en de kinderen.

Mijn vriend Percy’s magische gymschoenen

Percy kan alles, dankzij zijn magische gymschoenen. Ulf wil ook sterk en dapper worden en heeft er alles voor over om de schoenen in zijn bezit te krijgen. Ook al stinken die magische gympies en zijn ze beschimmeld, Ulf moet en zal die schoenen krijgen...

Jan Jans en de kinderen
Vader Jan, moeder Jans, de dochters Karlijn en Catootje en nakomertje Gertje hebben eigenlijk geen introductie nodig. Wie kent ze niet? Met de Rode Kater, Lotje de teckel en Loedertje de Siamese kat. En natuurlijk buurjongetje Jeroen, met p**p aan zijn schoen.Paas actie!

Steek de handen uit de mouwen met Pasen! Deze maand kun je bij Pebble TV een hartstikke leuk (paas)pannenkoekpakket winnen, waarbij je zelf  paaspannenkoeken voor bij het paasontbijt kunt maken om die daarna prachtig te versieren met verschillende lekkernijen! Maak samen met jouw pappa of mamma, broertje of zusje de mooiste paaspannenkoek! Klik hier om mee te doen met de prijsactie.

Knutsel mee met Pebble TV!

Ieder weekend kun je mee knutselen met de goedlachse en soms wat ondeugende Poppetje Pippa in het programma Knutsel een Frutsel op zaterdag om 16:00 uur en op zondag om 17:30 uur!

Wist je dat je op de Pebble TV website een knutselpakket kunt bestellen met allemaal leuke knutselspullen, zoals verf, wiebeloogjes en gekleurd papier, een persoonlijke frutsel boodschap van Pippa en een poster van Pippa? Klik hier om dit leuke knutselpakket te bestellen! Ook leuk om weg te geven als cadeau of te gebruiken tijdens je kinderfeestje!Spelletjes

In de week van 14 tot en met 18 maart is het ‘de Week van het geld’. Op de Pebble TV website kun je daarom deze maand geldwisselspelletjes spelen. Leuk en nog leerzaam ook! Klik hier om naar de spelletjespagina te gaan.

‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’


Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten