Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - april 2016


Beste Pebble TV kijker,

Deze maand kun je weer genieten van heel veel leuke programma’s bij Pebble TV! Naast de Beestenboelspecial op 17 april hebben we twee gloednieuwe series geprogrammeerd: Danny & Daddy en Canimals! Vergeet niet mee te doen met de prijsvraag, want ook deze maand hebben we weer een ontzettend leuke prijs!Nieuw in april!
Geniet in april van twee spiksplinter nieuwe series bij Pebble TV! Vanaf 4 april kun je kijken naar Danny & Daddy in de PebbleBox, en ontdek de wereld vanaf maandag 18 april met de grappige, nieuwsgierige en ook ondeugende Canimals.

Danny & Daddy
Danny maakt elke dag een nieuwe tekening. Zijn vader Daddy probeert steeds te raden wat het gaat worden. Misschien kun jij nog eerder dan Daddy raden wat Danny aan het tekenen is! Een leuke en creatieve uitdaging voor jou maar ook voor papa en mama! De Pebblebox is iedere dag om 06:30, 09:00, 11:30, 14:30 en 18:00 uur te zien bij Pebble TV.

Canimals
Maak kennis met Ato, Mimi, Pow, Oz Uly, Fizzy, Nia, Toki en Leon en hun vele vriendjes. Het zijn de Canimals. Deze diertjes in de vorm van blikjes zijn geboren in een verkoopautomaat. Ze zijn nieuwsgierig, ondeugend en speels en ontdekken de wereld om zich heen zonder blikken of blozen. Ze duiken zo maar overal en nergens op, op zoek naar nieuwe ontdekkingen en uitdagingen!.

Beestenboelspecial
Speciaal voor jou heeft Pebble TV op zondag 17 april de Beestenboelspecial. Kijk vanaf 06:00 uur naar de doldwaze avonturen van Boes en vanaf 16:00 uur naar de spannende avonturen van de Bamboe Beren.

Boes
Boes is de bekende grote, oer-Hollandse os met een droge kijk op zaken. Hij heeft heel wat te stellen met de dieren die op en om zijn boerderij wonen. Zoals de niet bijster snuggere hond Saffie, of Dolly de schildpad die steeds haar schild verliest.

Bamboe Beren
Bamboe-Lee, Dah-Lin en Slo-Lee: 3 aaibare vrienden die opkomen voor dier en milieu. Hun vijand is de sigaarrokende Ratta Leone. Hij verwoest de natuur voor geld. Gelukkig krijgen onze vrienden hulp van de roze draak Ai Ai. Samen bestrijden ze het ratten kwaad.Jeugd serie: Mowgli
Kijk 10 tot en met 16 april en 18 tot en met 23 april iedere avond om 20:00 uur naar de spannende jeugdserie Mowgli.

Deze ontwapenende en spannende jeugdserie is gebaseerd op het klassieke verhaal van Rudyard Kipling. De kleine peuter Mowgli wordt na een vliegtuigongeluk in de jungle van India gevonden en opgevoed door de wolvin Akela. Mowgli groeit op met vrienden zoals Baloo de beer, Bagheera de panter en het aapje Ruphee. Van zijn eigen mensensoort begrijpt Mowgli maar weinig. Dan ontmoet hij Nahbiri uit New York, die nu met haar vader aan de rand van de jungle woont. Hoewel Mowgli en Nahbiri verschillen als dag en nacht, ontwikkelen ze een hechte vriendschap. Samen trotseren ze de gevaren van de jungle maar ontdekken tenslotte ook wie ze echt zijn in de magische Seone jungle van IndiaWin kaartjes voor Speel- & Dierenpark Sanjesfertier!
Doe snel mee met onze prijsactie en win kaartjes voor Speel- & Dierenpark Sanjesfertier in Friesland! Vul de prijsvraag in en wie weet sta jij binnenkort oog in oog met stokstaartjes, kamelen, struisvogels, maar ook met bekendere dieren, zoals schapen, cavia’s en konijnen. Als enige in Nederland vind je bij Sanjesfertier een GLOW-IN-THE-DARK apenkooi. Dit deel van de apenkooi is volledig in een griezelthema, extra spannend door licht- en geluidseffecten. Durf jij hier in? Kik hier en doe mee met de prijsvraag!

Pebble TV knutselpakket!
Wist je dat je op de Pebble TV website een knutselpakket kunt bestellen met allemaal leuke knutselspullen, zoals verf, wiebeloogjes en gekleurd papier,  een persoonlijke frutsel boodschap van Pippa en een poster van Pippa? Klik hier om dit leuke knutselpakket te bestellen! Ook leuk om weg te geven als cadeau of te gebruiken tijdens je kinderfeestje! Er is ruim genoeg knutselmateriaal voor 10 kinderen.

Spelletjes
Speel deze maand zelf, je vriendje, vriendinnetje of met je kleine zusje of broertje leuke en leerzame dierenspelletjes op de Pebble TV website! Raad jij welk geluid bij welk dier hoort? Probeer het nu zelf en klik hier!

 ‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’
Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten