Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - mei 2016


Beste Pebble TV kijker,

In de maand mei is het feest bij Pebble TV en daarom hebben we speciaal voor jou een aantal feestelijke activiteiten! Niet alleen gaat de Pebble TV Tournee weer van start in Nederland en België, bovendien maak je deze maand kans op een Pebble Smulpakket voor het hele gezin! Als klap op de vuurpijl kun je op 15 mei kijken naar de Pebble Party Zondag met veel feestelijke afleveringen van onder andere Boes en Kikker en vriendjes.Pebble Party Zondag
Zet je feestmuts maar alvast op, want op 15 mei kun je vanaf 06:00 uur de hele dag mee feesten tijdens de Pebble Party zondag! Geniet de hele dag van feestelijke afleveringen van onder andere Boes, Kikker en vriendjes en de Bobobobs.

Geniet van leuke films tijdens de wekelijkse film matinee! Op 15 mei kun je om 16:00 uur kijken naar de spannende animatie film De Magische draaimolen en op 29 mei om 16:00 uur naar de maffe strandwacht Marco Macaco.

De Magische Draaimolen
In een poging om snoepjes te krijgen botst de hond Dougal tegen de magische draaimolen aan en bevrijdt daardoor de kwade tovenaar ZeBadDee. ZeeBadDee heeft 10.000 jaar opgesloten gezeten en wil wraak door de hele wereld in ijs te veranderen. Hij heeft daarvoor drie magische diamanten nodig. Dougal steekt daar een stokje voor en gaat samen met zijn vriendjes Ermintrude, Brian en Dylan op zoek naar de diamanten.
Zal het ze lukken om de diamanten eerder te vinden?

Marco Macaco
Strandwacht Marco probeert het hart te winnen Lulu. Maar zijn grote rivaal Carlo bouwt een gigantisch aapvormig casino aan het strand. Lulu is helemaal gefascineerd door Carlo. Dan gaat Marco op onderzoek en ontdekt dat Carlo niet deugt….Win een smulpakket voor het hele gezin!
Heb je ook zo’n zin in de zomer en om lekker te smullen in het park met je gezin? Doe dan mee met onze prijsactie en maak kans op zo’n heerlijk Pebble Smulpakket!

Wil je extra kans maken of je kans vergroten op dit smulpakket? Ga dan naar onze Facebookpagina en like het Pebble TV Smulpakket bericht. Uit al deze likes kiezen wij nog één winnaar voor dit fantastische pakket!Pebble TV Tournee reist weer door Nederland en België
Ook dit jaar is de Pebble TV tournee weer volop in Nederland en België aanwezig! Speel op 5 mei onder begeleiding van Pebble TV oer-Hollandse spelletjes tijdens het bevrijdingsfestival in Haarlem of op 8 mei oer-Vlaamse spelletjes tijdens de Omloop in Kluisbergen.

Word de beste koekhapper, de beste spijkerpoeper of verbluf iedereen met jouw kennis van muziek! Speel tegen je ouders, je broertje, je zusje of tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Win je? Dan zijn er natuurlijk fantastische prijzen te winnen! Pebble TV doet er alles aan om het een onvergetelijke dag te maken! 

Knutsel mee met Pebble TV!
Ieder weekend kun je mee knutselen met de goedlachse en soms wat ondeugende Poppetje Pippa in het programma Knutsel een Frutsel! Kijk iedere zaterdag om 16:00 en zondag om 17:30 uur!

Wist je dat je op de Pebble TV website een knutselpakket kunt bestellen met allemaal leuke knutsel spullen, zoals verf, wiebeloogjes en gekleurd papier, een persoonlijke frutsel boodschap van Pippa en een poster van Pippa? Klik hier om dit leuke knutselpakket te bestellen! Ook leuk om weg te geven als cadeau of te gebruiken tijdens je feestje!

Spelletjes
Op de Pebble TV website kun je deze maand schuifpuzzel spelletjes spelen. Kun jij de stukjes naar de juiste plek schuiven? Leuk en nog leerzaam ook! Klik hier om naar de spelletjespagina te gaan.

‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten