Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - juni 2016


Beste Pebble TV kijker,

Speciaal op woensdag 8 juni staat Pebble TV in het teken van de oceanen tijdens de Wereld Oceanen Dag! Voor alle waterratjes organiseert Pebble TV de Spetter Spater Woensdag. De hele dag kun je kijken naar afleveringen die in het teken staan van water, zoals de Snorkels en Ocean Girl. Als klap op de vuurpijl maak je deze dag bovendien kans op veel te gekke prijzen waaronder een heuse onderwatercamera en nog veel meer! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze prijzen.Spetter Spater Woensdag
Kijk op woensdag 8 juni vanaf 12.00 uur naar de Snorkels en vanaf 20.00 uur naar de avonturen van Ocean Girl tijdens de Spetter Spater Woensdag! Om 16.00 uur kun je genieten van de prachtige oceanenfilm; Ocean World.

Tussen de series door vind je de unieke win code. Vul deze in op de website van Pebble TV en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars.

De Snorkels

Deze onderwaterwezentjes hebben allemaal een andere kleur en op hun hoofd een snorkel. Ze wonen in Snorkelland ergens op de zeebodem, in een wereld die heel veel lijkt op die van ons. Ga mee met Allstar en zijn vriendjes en beleef de spannendste avonturen. Houd wel je adem in!

Ocean Girl
Het mysterieuze meisje Neri woont op een klein eilandje in de Stille Zuidzee en heeft een buitengewone gave: ze is verschrikkelijk sterk, kan heel lang onder water zwemmen en ze kan praten met een walvis, die ze Charley noemt.

Ocean World (kinderdocumentaire)
Door de ogen van een zeeschildpad gaan we op een adembenemende onderzeese reis. Beleef het betoverende ballet van de manta roggen, de adellijke stoet van hamerhaaien, ervaar de meedogenloze jacht van de leeuwvis, het algenvoetbalspel van een groep jonge dolfijnen en ontmoet de grootste walvissoort die er bestaat!

Win te gekke prijzen!
Vind tijdens de Spetter Spater Woensdag op 8 juni de win code tussen de programma’s door en vul deze in op de Pebble TV website. Alléén deze dag maak je kans op kaartjes voor Sealife, kaartjes voor Duinrell en als hoofdprijs geven we maar liefst twee onderwater camera’s weg! Op onze Facebook pagina geven we die dag hints om extra kans te maken op deze te gekke prijzen! Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

Exclusieve nieuwsbrieflezers tip:
Tussen 15.00 uur en 16.00 uur komt de win code maar liefst drie keer voorbij!Vier de opening van het EK b
ij Pebble TV!
Op 10 juni begint het EK en daarom speciaal voor jou  om 16.00 uur  de voetbal film; In Oranje.

In Oranje
Remco is 11 jaar en wil graag voetballer in het Nederlands elftal worden. Zijn vader steunt hem daarin. Maar als zijn vader overlijdt en zijn moeder steun zoekt bij haar vriend Arend, is Remco ten einde raad. Maar dan krijgt hij hulp van de geest van zijn vader..Pebble TV Tournee staat op het Joy Joy festival in België!
Kom en speel op 25 en 26 juni samen met Pebble TV oer-Vlaamse spelletjes tijdens het Joy Joy festival in Sint-Truiden.

Word de beste koekhapper, de beste touwtrekker of verbluf iedereen met jouw kennis over muziek. Speel tegen je ouders, je broertje, je zusje of tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Win je? Dan zijn er natuurlijk fantastische prijzen te winnen! Pebble TV doet er alles aan om het een onvergetelijke dag te laten zijn! 

Knutsel mee met Pebble TV!
Ieder weekend kun je mee knutselen met de goedlachse en soms wat ondeugende Poppetje Pippa in het programma Knutsel een Frutsel! Kijk iedere zaterdag om 16:00 uur en zondag om 17:30 uur (herhaling).

Wist je dat je op de Pebble TV website een knutselpakket kunt bestellen met allemaal leuke knutsel spullen, zoals verf, wiebeloogjes en gekleurd papier, een persoonlijke frutsel boodschap van Pippa en een poster van Pippa? Klik hier om dit leuke knutselpakket te bestellen! Ook leuk om weg te geven als cadeau of te gebruiken tijdens je kinderfeestje!‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’


Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten