Kyan

Pebble TV nieuwsrbief - juli 2016


Beste Pebble TV kijker,

Juli staat in het teken van de zomervakantie! Ook in de vakantie hoef je je niet te vervelen bij Pebble TV. Speciaal voor de finale van het EK voetbal op zondag 10 juli, kun je bij Pebble TV tijdens de Sport en Spel Zondag de hele dag kijken naar heel veel sportieve afleveringen van Dibo de Wensdraak, Alfred Jodocus Kwak en Boes!
Uiteraard kun je ook weer meedoen met onze maandelijkse prijsactie. Doe mee en maak kans op een officiële EK voetbal!

Film matinee

Op 7 juli is de dag van het Sprookje! Bij Pebble TV kun je daarom tijdens de film matinee op woensdag 6 juli om 16.00 uur genieten van de sprookjes film Sneeuwwitje, nog lang en gelukkig.

Sneeuwwitje, nog lang en gelukkig
Sneeuwwitje gaat trouwen met haar knappe Prins en nu de boze Koningin is verdwenen, staat niks hun geluk nog in de weg. Maar… Heer Snoodaard, de gemene broer van de Koningin, wil wraak nemen op het jonge paar. Hij is de nieuwe heerser in het Rijk des Verderf en neemt de knappe Prins gevangen. In een gevaarlijke tocht om de Prins weer terug te vinden, krijgt Sneeuwwitje hulp van zeven dwerginnen. Zou dit sprookje toch nog goed aflopen?Sport en Spel Zondag
Zondag 10 juli staat Pebble TV met de Sport en Spel Zondag de hele dag in het teken van de finale van het EK-voetbal. Speciaal voor jou kun je deze dag naar hééél veel sportieve afleveringen kijken van onder andere Boes, Conni, Dibo de Wensdraak en Alfred Jodocus Kwak. En kijk als klap op de vuurpijl vanaf 16.00 uur naar de Nederlandse voetbalfilm; In Oranje.

In Oranje
Remco is 12 jaar. Hij is een getalenteerd en fanatiek voetballertje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zelfs de tekst van het Wilhelmus kent hij al uit zijn hoofd. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Hij weet altijd alles beter en heeft altijd overal commentaar op. Remco’s moeder Sylvia is altijd lief en zorgt ervoor dat haar ‘mannen’ en dochtertje Suzan niks te kort komen. Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco’s wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco’s overleden vader. Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd. Zal het hem lukken zijn droom te verwezenlijken?

Win een officiële EK voetbal!

Het EK wordt steeds spannender! De grote vraag is wie wordt Europees Kampioen? Doe mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een professionele EK voetbal .
Vul de prijsvraag vóór 10 juli in op de Pebble TV website en wie weet speel jij straks de sterren van de hemel met je eigen EK voetbal!!!Pebble TV Theater Tournee
Kom en speel op 23 en 24 juli samen met Pebble TV oer-Vlaamse spelletjes tijdens de Gentse Feesten in Gent.

Word de beste koekhapper, de beste touwtrekker of verbluf iedereen met jouw kennis over muziek. Speel tegen je ouders, je broertje, je zusje of tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Win je? Dan zijn er natuurlijk fantastische prijzen te winnen! Pebble TV doet er alles aan om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Kijk op de Pebble TV Tournee pagina voor meer informatie!Schater mee met Schaterpaleis
Schaterpaleis is hèt moppenprogramma van Pebble TV! Iedere dag proberen twee Sokpoppen op een hilarische manier het publiek te vermaken, maar of dit ook lukt?
Weet jij een leuke mop en wil je dat deze wordt uitgezonden? Stuur dan jouw leukste schater naar info@pebbletv.nl en wie weet vertellen deze twee Sokpoppen binnenkort jouw mop! Je mag ook een audio-bestandje toesturen of papa of mama vragen je te helpen.

Schaterpaleis is iedere dag rond 20.00 uur te zien bij Pebble TV!Leer de landen van Europa op de Pebble TV spelletjes pagina!
Ga snel naar de spelletjes pagina van Pebble TV, want ook deze maand hebben we een nieuw spelletje, natuurlijk ook een beetje in het teken van het EK en je vakantie. Hoe goed ken jij Europa? Kom er snel achter, speel mee en klik hier om je kennis te testen!

Nooit meer iets missen?
Altijd op de hoogte blijven van onder andere het laatste nieuws, prijsacties, nieuwe series en de Pebble TV tournee? Like dan ook ons Facebookpagina!‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’


Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten