Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - augustus 2016Beste Pebble TV kijker,
Kijk deze maand naar vertrouwde, leuke en ook leerzame kinderprogramma’s bij Pebble TV! Speciaal voor jou een volledig nieuwe serie in de PebbleBox, een compleet Back to School weekend en Back to School prijzenpakket. Bovendien maak je op onze Facebook pagina de hele maand augustus iedere week kans op vele zomerse prijzen! 
Nieuw! Tip de Muis in de Pebblebox

Vanaf 20 augustus kun je samen met Poppetje Pippa kijken naar de nieuwe en gezellige serie Tip de Muis in de PebbleBox! De PebbleBox is ieder dag om 06:30, 09:00, 11:30, 14:30 en 18:00 uur te zien.

Tip de Muis
Tip de Muis is een klein en schattig muisje. Hij is pas 4 jaar oud maar maakt samen met zijn familie en vriendjes al de grootste avonturen mee. In de wei, dichtbij de mensenwereld is een klein muizendorpje waar Tip met zijn vader, moeder en zusje Tippy woont. Het mini huisje waarin zij wonen is ingericht met spulletjes die door de mens zijn weggegooid of gewoon zijn verloren.
In de avonturen van Tip zien wij hoe hij opgroeit en nieuwe dingen leert. Hij krijgt te maken met obstakels, angsten en moeilijkheden, maar hij is inventief en gelukkig weet hij dus altijd een oplossing te vinden. Zijn beertje Teddy heeft hij altijd bij zich, want hoewel die niet kan praten, lijkt hij Tip beter te begrijpen dan alle anderen.‘Back to School’ weekend
Om alvast in de stemming te komen voor het volgende schooljaar kun je bij Pebble TV op 20 en 21 augustus kijken naar het ‘Back to School’ weekend! Dit hele weekend kun je kijken naar je favoriete films en series, zoals de Dibo de Wensdraak, Conni en de films Ella en haar Vrienden en Sven en de Rat. Mis het niet!

Ella en haar Vrienden
Ella is een meisje met veel vrienden. Ze zit op een kleine school, in een kleine klas, met een leuke meester. Maar dan verandert alles. Ella en haar vrienden moeten noodgedwongen naar een hele grote enge school. Op de plek van haar fijne schooltje komt een Formule 1 circuit. Dit wordt aangelegd door Meneer Eén, een kauwgomkauwende gemenerik die zijn zoontje Effie Eén traint om een grote coureur te worden. In de strijd tegen deze man wordt Ella bijgestaan door Anna, een mysterieus meisje die heel veel van Meneer en Effie Eén lijkt te weten. Gaat het Ella en haar vrienden lukken om hun school te redden?

Sven en de Rat
Veel mensen vinden ratten afschuwelijke beesten. Sven vindt dat niet. Hij heeft een rat die Halvorsen heet en dat is het liefste beestje op de hele wereld! Waarom begrijpen de anderen dat niet? Zelfs Svens ouders niet. Vooral wanneer Halvorsen in de soepkom valt of een voetbalmatch op tv verstoort. Melissa, Svens aardige klasgenootje, heeft een goed idee: Sven en Halvorsen kunnen meedoen aan de jaarlijkse 'huisdierenwedstrijd'.


 
Maak kans op een Back to School pakket!
Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe schooljaar? Doe dan nu mee met de Pebble TV prijsactie op onze website en maak kans op een ‘Back To School’ pakket! Je kunt onder andere kans maken op een echte Pebble TV rugtas, een Pebble TV drinkbeker of een Pebble TV broodtrommel! Klik snel hier om te kijken hoe je kans kunt maken.Pebble TV Theater Tournee

Kom en speel op 27 augustus tijdens de Jaarmarkt in Avelgem en op 28 augustus tijdens het Schorriemorrie Festival in Boom samen met Pebble TV oer-Vlaamse spelletjes!

Word de beste koekhapper, de beste touwtrekker of verbluf iedereen met jouw kennis over muziek. Speel tegen je ouders, je broertje, je zusje of tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Win je? Dan zijn er natuurlijk fantastische prijzen te winnen! Pebble TV doet er alles aan om het een onvergetelijke dag te laten zijn! ‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’


Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten