Kyan

Pebble TV Nieuwsbrief - september 2016


Beste Pebble TV kijker,

Sinds 2010 wordt de maand september ook wel de ‘Groene maand’ genoemd en speciaal hiervoor staat Pebble TV in de maand september, maar ook in de maand oktober in het teken van energie. Beleef en leer in de maand september van alles over lifestyle, voeding en beweging en in de maand oktober alles over duurzame energie! Maak ook deze maand kans op een leuk energiek prijzenpakket of vind leerzame weetjes over energie via de Pebble TV website.Er was eens… het leven marathon
Op zondag 25 september kun je vanaf 06:30 uur de hele dag kijken naar de serie Er was eens… het leven. Leer deze dag alles over het menselijk lichaam!

Er was eens... het leven

Er was eens… het leven is een Franse tekenfilmserie van 26 afleveringen die over de werking van het menselijk lichaam gaat.

In ieder lichaam van ons wonen een heleboel kleine wezentjes die ervoor zorgen dat je lichaam goed ‘werkt’. Zo maken we kennis met de meesters Globus, Globine en Hemo., deze rode bloedlichaampjes en zorgen ervoor dat de zuurstof goed terecht komt en de afvalstoffen worden weggebracht. Onderweg naar de longen vertelt de wijze meester Globus over de werking van de organen die ze tegenkomen.
We maken ook kennis met de verschillende witte bloedlichaampjes of lymfocyten onder leiding van kapitein Pietertje en luitenant Psi. Ze verplaatsen zich in een capsule waarmee ze pijlsnel door de bloedvaten kunnen zweven. Hun taak bestaat eruit het lichaam te bewaken, maar ook de ongewenste bezoekers zoals microben, bacteriën en virussen op te sporen en te vernietigen door er anti-lichamen op af te sturen.

Kijk en leer zondag 25 september vanaf 06:30 uur alles over het menselijk lichaam bij Pebble TV!Win een Energiek-prijzen pakket!
Doe nu mee met de prijsactie op de Pebble TV website en maak kans op een energiek prijzenpakket! Maak kans en win bijvoorbeeld een moestuin pakket, een groente smoothie recepten boek of een boek met 101 dingen om buiten te doen. Klik snel hier om mee te doen!Pebble TV website
Op de Pebble TV website kun je in september en oktober van alles vinden over energie. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een overheerlijke groente smoothie kan maken? Een kledingruil dag voor je vrienden en/of vriendinnen kan organiseren? Of je eigen T-Shirt kan pimpen? Op onze website kun je dit en nog vééél meer vinden. Klik hier om naar onze energieke pagina te gaan.

PebbleBox, speciaal voor de allerkleinsten 
Speciaal voor de allerkleinsten heeft Pebble TV iedere dag de PebbleBox, met de goedlachse en soms wat ondeugende  Poppetje Pippa. Samen met de kinderen thuis  kijkt Pippa naar korte grappige en leerzame  programma’s. De PebbleBox is iedere dag te zien om 6:30, 9:00, 11:30, 14:30 en 18:00 uur bij Pebble TV.
‘Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!’Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
sluiten