Maak een keuze om de series of films te bekijken.


10+2 Het grote geheim

De Nummerland school van professor Aristoto en zijn assistent Infinitie verbergt een groot geheim. De opstandige Melisima en de hebzuchtige juf Zenobia willen daar verandering in brengen en proberen het geheim te ontsluieren.

Arctic Tale

IJsbeer Nanu en walrus Seela beleven bijzondere en opwindende avonturen. Samen groeien ze op onder de barre omstandigheden op het topje van de wereld. En het wordt elk jaar moeilijker, omdat hun leefgebied langzaam onder hun voeten wegsmelt…

De Drie Rovers

Tiffany is per koets op weg naar het weeshuis, wanneer drie woeste rovers de koets overvallen. Ze zijn op zoek naar een grote buit, maar in de koets vinden ze enkel een verdrietig meisje. De rovers willen haar alleen achterlaten in het donkere bos, maar dan verzint Tiffany dat een rijke Maharadja haar vader is, die een pak losgeld voor haar zal betalen. Vanaf nu woont Tiffany in het rovershol, hoog in de bergen, waar ze voor kleur en vrolijkheid zorgt. Maar op een dag ontdekken de rovers Tiffany’s geheim…

Enid Blyton: Het geheim van Moon Castle

Als Prins Paul's vader, de Koning van Baronia, besluit een kasteel te huren voor een vakantie in Engeland, zijn Jack, Peggy, Mike en Nora door het dolle heen. Zij hebben er superveel zin in! Maar dit is geen normaal kasteel. Boeken vliegen zomaar de boekenkast uit, er brandt licht in de afgesloten torenkamer en overal zijn vreemd geluiden te horen.

Dag Max

Dag Max vertelt het verhaal van de 13-jarige Max die verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet.. .

De Hond van Vlaanderen

Het is de 19e eeuw. Nello woont bij zijn opa en kan heel goed tekenen. Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor jonge kunstenaars. Tegelijkertijd gaat de gezondheid van opa achteruit en er is een schuld bij de huisbaas. Kan Nello alle problemen de baas?

De Leeuw van Oz

Een circusleeuwtje krijgt van zijn vriend Oscar de Medaille voor Moed. Als ze samen een ballontocht maken komen ze in het land van Oz en raken elkaar kwijt. Leeuwtje maakt nieuwe vrienden, ontmoet slechte heksen, maar of het hem lukt Oscar terug te vinden…

De Magische Draaimolen

Als de hond Dougal tegen een magische draaimolen botst, komt de kwade tovenaar ZeBadDee vrij. Deze wil de wereld in ijs veranderen. Dougal’s baasje komt vast te zitten in de bevroren draaimolen. Met zijn vriendjes gaat Dougal op avontuur om zijn baasje te bevrijden.

Een Sneeuwwitte Kerst

Sneeuwwitjes dochter heeft zeven speciale vrienden… zeven reuzen! Ondertussen probeert de boze koningin het kerstfeest te bederven. Lukt het Sneeuwwitjes dochter en de zeven reuzen om het kerstfeest te redden?

Ella en haar vrienden

De kleine veilige school van Ella en haar vrienden moet wijken voor een Formule 1 circuit dat wordt aangelegd door de gemene Meneer Eén, voor zijn zoontje Effie Eén. Om haar school te redden bindt Ella de strijd aan en krijgt daarbij hulp van de mysterieuze Anna.

Ella en haar vrienden 2, Peter Rockt

Peter is niet erg goed in rekenen en besluit dat hij maar beter rock ster kan worden. Ella weet wel hoe ze haar vriend moet helpen om aandacht te krijgen van popster Elvira. Maar daarvoor moet hij eerst een beroemde rocker worden. Dit tot grote ergernis van hun meester.

Emil & Ida van de Hazelhoeve

Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout af. Als straf wordt hij dan in het houthok opgesloten, maar dat vindt hij helemaal niet erg. In het houthok kan hij poppetjes snijden en daar is hij erg handig in! Ida wil ook wel eens in het houthok zitten en poppetjes snijden, maar hoe ze ook haar best doe, het lukt haar niet om stout te zijn.

Fergie de Kleine Grijze Tractor

In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gustav voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een zomer om nooit te vergeten met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten de levende tractor Fergie. Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gustav en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit.

Het Kleine Rendier

Op Kerstavond krijgt de jongen per ongeluk een klein rendier cadeau van de Kerstman. Het wordt zijn geheime huisdier. De twee vrienden beleven een magische reis en bouwen een speciale vriendschapsband op.

Het Huis met de Krokodillen

De 11-jarige Victor woont in het griezelige huis van zijn oudoom, dat vol staat met vreemde voorwerpen en opgezette dieren. In een oude kamer ontdekt Victor een Afrikaans masker en een opgezette alligator. Dan fladdert er uit een spiegel een donkere figuur.

In Oranje

Remco is 11 jaar en wil graag voetballer in het Nederlands elftal worden. Zijn vader steunt hem daarin. Maar als zijn vader overlijdt en zijn moeder steun zoekt bij haar vriend Arend, is Remco ten einde raad. Maar dan krijgt hij hulp van de geest van zijn vader.

Julius in Winterland

Julius woont in een weeshuis en is een beetje een buitenbeentje. Zoals elk jaar kijkt hij erg uit naar Kerstmis. 8 Jaar geleden op kerstavond werd Julius, die toen nog een baby was, op de stoep van het weeshuis gevonden. Volgens de directeur van het weeshuis was Julius een cadeau van de Kerstman. Maar wanneer de oudere jongens beweren dat de Kerstman niet bestaat, wordt zijn geloof in de Kerstman en in zichzelf op de proef gesteld. Tot er iets vreemds gebeurt; via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar moet hij de Kerstman zien te vinden.

Knoester

Junior is net verhuisd naar een bouwvallig huis op het platteland van Noorwegen. Hij heeft nog geen nieuwe vrienden. Totdat hij Knoester ontmoet, een stuk hout dat tussen het brandhout lag. Terwijl zijn ouders aan het werk zijn, zijn moeder in een winkel en zijn vader als verkoper, brengt Junior samen met Knoester de dag vol plezier door.

Knoester en Berkelientje

In het tweede deel van de avonturen van het takje Knoester zien we hoe hij verliefd wordt op een ander takje: Berkelientje. Terwijl de takjes verliefd worden, is er een misdrijf dat opgelost dient te worden door Junior. Zijn moeder is namelijk aangereden en hij is vastberaden om de dader te achterhalen. Hij krijgt natuurlijk hulp van Knoester.

Lied van de Zee

Ben en zijn kleine zusje Saoirse wonen met hun vader op een kleine eilandje voor de Ierse kust. Nadat hun moeder is verdwenen gaan de kinderen in de stad bij hun oma wonen. Als de kinderen een spoor van magische lichtjes volgen ontdekt Ben dat alle verhalen, die zijn moeder hem vertelde waar zijn. Elfen bestaan echt. Zijn kleine zusje blijkt een selkie te zijn, ze kan zowel de gedaante hebben van een mensenkind als een zeehond. Maar de elfen zijn in gevaar en zijn kleine zusje kan met haar gezang de elfen redden van de uilenheks. Zal het ze lukken de elfen te redden en de weg naar huis te vinden…

Lotte en de Maansteen

Telkens als Lotte naar de maan kijkt, vraagt ze zich af wie er zou wonen… Daar komt ze achter wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van twee vreemde figuren. Ze proberen de steen te stelen die Oom Klaus ooit meebracht van één van zijn verre reizen. Lotte betrapt de ‘dieven’ en ontdekt dat de steen bijzondere magische krachten heeft. Vastbesloten om het mysterie uit te pluizen, vergezelt ze haar oom op een spannende expeditie. Na Lotte van Uitvindersdorp gaan Lotte, haar charmante vrienden en haar doldwaze oom nu op stap voor een nog groter avontuur vol grappige wezens en komische situaties.

Lotte van Uitvindersdorp

"Lotte, een vrolijk, klein meisjeshondje, leeft in een stadje bij de zee. Een heel bijzondere plek: iedereen is er dol op uitvinden. De uitvinderswedstrijd is telkens weer de belangrijkste dag van het jaar. Lotte’s vader Oscar heeft de wedstrijd al vaak gewonnen, tot grote woede van Adelbert het konijn. Adelbert is niet goed in uitvinden, niet goed in winnen maar heel goed in … vals spelen. Lotte maakt volop pret met haar poezenvriend Bruno. Op een dag ontdekken ze in een ronddrijvend boek een nieuwe speelkameraad. Sensei Susumu de bij komt uit Japan en heeft een bijzonder talent … judo!

Madeline verdwaald in Parijs

Samen met elf andere meisjes woont Madeline in een weeshuis in Parijs. Op een dag komt er een man langs, die beweert haar oom Horst te zijn. Hij wil haar meenemen naar haar familie in Wenen. Madeline vertrouwt de man niet helemaal…

Marco Macaco

Strandwacht Marco probeert het hart te winnen Lulu. Maar zijn grote rivaal Carlo bouwt een gigantisch aapvormig casino aan het strand. Lulu is helemaal gefascineerd door Carlo. Dan gaat Marco op onderzoek en ontdekt dat Carlo niet deugt…

Oceanworld 3D

Door de ogen van een zeeschildpadje gaan we op een adembenemende reis onder water. Beleef het betoverende ballet van de manta roggen, ervaar de meedogenloze jacht van de leeuwvis, zwem met dolfijnen en ontmoet de grootste walvis op aarde.

Orla de Kikkerslikker

Het feit dat ze klein zijn maakt het er voor de 10-jarige Victor en zijn vriendjes niet gemakkelijker op. Daarbij wonen ze ook nog eens in een dorpje vol strenge volwassenen en zijn ze regelmatig slachtoffer van de lokale pestkop Orla de Kikkerslikker. Wanneer er een circus naar het saaie slaperige stadje komt, wil Victor dolgraag samen met zijn hond optreden. Orla komt echter met een gemeen plan om Victors optreden te verpesten.

Otto is een Neushoorn

Topper is een optimistische jonge knaap met een levendige fantasie. Hij is ook verliefd op Sille, maar ze denkt dat hij gek is. Op een dag vindt Topper een potlood en tekent een neushoorn die tot leven komt. Dit verandert alles.

Pelle en de Dierenrovers

Pelle de politiewagen krijgt als opdracht de grootste attractie van een gloednieuw arenden-park in Bodø te beschermen: een zeldzame adelaar en haar ei. Als echter twee dievegges de moederarend stelen, moet Pelle het ei proberen uit te broeden onder zijn motorkap, waardoor de opdracht sterk wordt bemoeilijkt. Dat politieman Richard verliefd wordt op één van de dievegges helpt ook niet.

Pelle en de Waterdieven

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattige politiewagentje van de stad getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest het ergste maar Pelle overleefd het en zit tjokvol energie! Dat kan hij wel gebruiken om de strijd aan te gaan met twee criminele broers. Ze tappen al het water uit het bergmeer en verkopen dat voor veel geld. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn vriendin de otter Dottie moeten alles uit de kast halen om de hele boel te redden.

Pinokkio en de Keizer van de Nacht

Nu Pinokkio al een jaar een jongen van vlees en bloed is, gaat hij stiekem naar het mysterieuze circus. Samen met zijn vriendjes zoekt hij een magische muziekdoos. Maar de kwade Scalawag en de Keizer van de Nacht willen het kleinood ook bemachtigen.

Pudding T.

De verlegen Ivan wordt door zijn vader uitgemaakt voor Pudding Tarzan en is op school het mikpunt van pestkoppen. Ondanks zijn inspanningen is Ivan overal de slechtste in. Zijn enige maatje is Lotty, op wie hij stiekem verliefd is. De ontmoeting met een vriendelijke heks komt op een perfect moment en Ivan mag een wens doen. De volgende morgen blijkt Ivan superkrachten te hebben en vindt iedereen hem geweldig. Maar Ivan komt er langzaam achter dat superkracht niet de sleutel is tot het geluk.

Raafje met de Rode Sok

Het brutale Raafje veroorzaakt een ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen. Gelukkig organiseren de bevers een zeepkistenrace door het bos waarmee 100 goudstukken zijn te verdienen.

Return To Treasure Island

Jim Hawkins, koopman en kapitein van een schip, probeert uit de handen te blijven van Savage, een corrupte Engelse kapitein. De achtervolging leidt tot een onverwachts weerzien, want hij ontmoet Long John Silver en zijn mooie dochter Coral. Dit weerzien brengt zijn schip en bemanning terug naar Schateiland. Wat brengt het eiland nu weer voor verrassingen en zijn John en zijn dochter wel te vertrouwen?

Sneeuwwitje nog Lang en Gelukkig

De gemene koningin is dood en Sneeuwwitje is op weg naar de zeven dwergen. Maar Heer Snoodaard, de broer van de gemene koningin, wil wraak. Hij ontvoert de prins. Sneeuwwitje moet nu samen met de dwergen haar prins zien te bevrijden.

Sven en de Rat

Is je beste vriend een rat, terwijl mensen helemaal niet van ratten houden? Sven wil laten zien dat ratten leuk zijn. Hij doet mee aan de jaarlijkse huisdierenwedstrijd. Maar vlak daarna schrijven de kranten over een grote rattenplaag.

Santa Claus en de Magische Trommel

Een week voor Kerstmis vindt de Kerstman nog een raadselachtige brief. Via de computer komt hij erachter dat de brief van zo'n 50 jaar geleden is…

Waar is Knoester

In dit laatste deel van de trilogie is Junior Knoester kwijt. Tijdens zijn zoektocht naar Knoester, vindt hij een schattig baby'tje, helemaal alleen! Van wie zou het baby'tje zijn? En waar is Knoester gebleven?

Winnetou, Opperhoofd der Apachen

Charlie gaat bij de spoorlijn werken en ontmoet Sam. Intussen dwarsboomt opperhoofd MatthoSih het vredesverdrag met de blanken. Opperhoofd Winnetou doorziet zijn plannen. Charlie ontmoet Winnetou en ze worden vrienden voor het leven.

Orla de Kikkerslikker

Het feit dat ze klein zijn maakt het er voor de 10-jarige Victor en zijn vriendjes niet gemakkelijker op. Daarbij wonen ze ook nog eens in een dorpje vol strenge volwassenen en zijn ze regelmatig slachtoffer van de lokale pestkop Orla de Kikkerslikker. Wanneer er een circus naar het saaie slaperige stadje komt, wil Victor dolgraag samen met zijn hond optreden. Orla komt echter met een gemeen plan om Victors optreden te verpesten.